• A LLARG TERMINI

    A LLARG TERMINI

    ARAGO ANGLE EDITORIAL Ref. 9788496103603 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    Observar les coses de manera transdisciplinària i, si cal, antidisciplinària, acostuma a augmentar la nostra comprensió de la realitat.Ironia sana per defensar-se de les idees fixes, buides o acceptades per tothom.Avui dia sentim sovint afirmacions que semblen certes però que no resisteixen una anàl...
    Ancho: 130 cm Largo: 170 cm Peso: 250 gr
    Sense estoc avui
    8,00 €
  • Descripció

    • Encuadernació : MobilPocket
    • ISBN / EAN : 132512
    • Data d'edició : 01/07/2004
    • Any d'edició : 2004
    • Autors : ARAGO
    • Ilustradors : /
    • Número de pàgines : 104
    • Col·lecció : IDEES
    Observar les coses de manera transdisciplinària i, si cal, antidisciplinària, acostuma a augmentar la nostra comprensió de la realitat.

    Ironia sana per defensar-se de les idees fixes, buides o acceptades per tothom.


    Avui dia sentim sovint afirmacions que semblen certes però que no resisteixen una anàlisi crítica seriosa. Per tant, sembla assenyat de posar-nos en guàrdia davant qualsevol idea repetida de forma insistent, sobretot si té conseqüències pràctiques en la vida diària. Algunes idees s’estenen com a virus, fent-se patològiques com qualsevol grip, mentre que d’altres s’enquisten en forma de tabú.

    També hi ha utopies que s’expressen com objectius assolibles que martellegen repetidament en la vida col·lectiva. Sense tantes pretensions, altres idees noves sorgeixen en relacionar aspectes externs a les rígides estructures dels arbres disciplinaris.

    Aquestes i altres reflexions il·luminen qüestions tan diverses com la teoria del Big Bang o l’augment de les emissions de diòxid de carboni a l’atmosfera, passant per la ciutat sostenible, la mort dels rius o la limitació de la velocitat dels cotxes. Amb una higiènica càrrega irònica i amb una clara intencionalitat didàctica, aquest recull de textos breus va obtenir una menció especial en el II Premi IDEES d’Assaig Breu 2003.



    Josep Ramon Aragó

    Nascut a Barcelona (1947) és llicenciat en Ciències Ambientals per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Fa vint-i-cinc anys que viu a Santa Coloma de Gramenet, on participa en diversos àmbits de la vida associativa. És autor del «Diccionari de ciències ambientals» (Edicions 62, 2000) i de diversos volums de poesia. Actualment exerceix de professor de l’àrea de medi ambient en entitats i centres privats.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.