• LAURA SANTS

    LAURA SANTS

    EMILI TEIXIDOR COLUMNA Ref. 9788466407168 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    En aquesta novel·la situada en els nostres dies, l'autor torna als paisatges de Pa negre de la mà d'un protagonista amb lligams familiars a la comarca. En la recerca d'una misteriosa Laura, que ha de servir per actualitzar una figura mítica a la ciutat i a la literatura, el narrador es troba embolic...
    Ancho: 165 cm Largo: 240 cm Peso: 676 gr
    Sense estoc avui
    22,50 €
  • Descripció

    • Encuadernació : ePub
    • Col·lecció : COL.LECCIO CLASSICA
    • Número de pàgines : 300
    • Autors : EMILI TEIXIDOR
    • Idioma : Catalán
    • Any d'edició : 2006
    • Data d'edició : 01/03/2006
    • ISBN / EAN : 159411
    En aquesta novel·la situada en els nostres dies, l'autor torna als paisatges de Pa negre de la mà d'un protagonista amb lligams familiars a la comarca. En la recerca d'una misteriosa Laura, que ha de servir per actualitzar una figura mítica a la ciutat i a la literatura, el narrador es troba embolicat en una trama de lluites polítiques i interessos econòmics que li faran veure que la corrupció del poder i la de l'amor tenen moltes coses en comú.¿Fins a quin punt el canvi radical de costums i de panorama farien possible avui en dia un rebuig com el que va patir la Laura a la Ciutat dels Sants? Laura, com les grans adúlteres Anna Karenina, Emma Bovary o Ana Ozores, ¿es trobaria avui atrapada entre dos focs, el de la pressió social provinciana i el dels seus impulsos de llibertat i felicitat? ¿Les passions de l'amor i les de la política neixen de la mateixa arrel? ¿En una societat hedonista i consumista com la nostra, la fibra moral de la població és la mateixa que la que va aguantar la misèria i les humiliacions de la postguerra?... Són les preguntes que suscita la lectura d'aquesta novel·la de ritme àgil, ambients diferents, crítica mordaç de l'arribisme i l'amiguisme, reflexió personal sobre la creació i a la vegada elogi apassionat de la necessitat de la ficció... tot servit amb una escriptura diàfana i seductora.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.