• 101 dilemas éticos

    2ª edición

    Cohen, Martin ALIANZA Ref. 9788420609416 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    Si en ?101 problemas de filosofía?, Martin Cohen retoma la aspiración original de la filosofía como actividad, como capacidad que hay que desarrollar, ?101 dilemas éticos?, escrito en el mismo tono ameno y sugerente, se interna en un dominio al que interesan las decisiones difíciles, las alternativa...
    Dimensions: 180 x 120 x 30 cm Peso: 523 gr
    Sense estoc avui
    17,95 €
  • Descripció

    • Encuadernació : MobilPocket
    • ISBN / EAN : 978-84-206-0941-6
    • Data d'edició : 01/10/2012
    • Any d'edició : 2012
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors : Cohen, Martin
    • Traductors : García Bercero, Borja
    • Número de pàgines : 680
    • Col·lecció : El Libro De Bolsillo - Filosofía
    Si en ?101 problemas de filosofía?, Martin Cohen retoma la aspiración original de la filosofía como actividad, como capacidad que hay que desarrollar, ?101 dilemas éticos?, escrito en el mismo tono ameno y sugerente, se interna en un dominio al que interesan las decisiones difíciles, las alternativas, el discernir qué está bien y qué está mal, y no en el plano teórico, abstracto, sino en la toma de decisiones en el mundo real. ¿Es lícito tirar una bomba atómica en una ciudad llena de niños y mujeres? ¿Tienen derechos los animales, los árboles? Ante una enfermedad irreversible, ¿deben los familiares del enfermo autorizar al médico a que lo mantenga con vida con la ayuda de máquinas? ¿Dónde está el límite entre libertad individual y seguridad colectiva? El libro no pretende dar respuestas, sino plantear el dilema y ayudar al lector a que saque sus propias conclusiones. Otros libros del autor en esta colección: ?El escarabajo de Wittgenstein y 25 experimentos mentales más y Juegos mentales: 31 días para redescubrir tu mente?.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.