• EL TEOREMA DEL LLORO

    EL TEOREMA DEL LLORO

    GUEDJ DENIS labutxaca PROA Ref. 9788492549139 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    Un bon dia Monsieur Pierre Ruche, un llibreter de vell de París, rep una carta d'un amic matemàtic del Brasil que no ha vist des de la Segona Guerra Mundial. Quasi simultàniament s'assabenta que el seu amic ha mort cremat en circumstàncies misterioses. Rellegint la carta que li havia enviat, plena d...
    Ancho: 95 cm Largo: 160 cm Peso: 441 gr
    Sense estoc avui
    12,95 €
  • Descripció

    • ISBN / EAN : 202988
    • Data d'edició : 01/10/2008
    • Idioma : Catalán
    • Autors : GUEDJ DENIS
    • Traductors : ANNA CASASSAS FIGUERAS
    • Número de pàgines : 752
    • Col·lecció : LB
    • Any d'edició : 2008
    Un bon dia Monsieur Pierre Ruche, un llibreter de vell de París, rep una carta d'un amic matemàtic del Brasil que no ha vist des de la Segona Guerra Mundial. Quasi simultàniament s'assabenta que el seu amic ha mort cremat en circumstàncies misterioses. Rellegint la carta que li havia enviat, plena de referències matemàtiques, Monsieur Ruche creu detectar-hi un missatge xifrat que li revela l'enigma del seu antic company. El teorema del lloro és una novel·la molt original, didàctica i entretinguda alhora, que ha estat saludada per la crítica francesa com El món de Sofia de les matemàtiques.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.