• LES PITIUSES PER LA PASSA I LA MIRADA

    LES PITIUSES PER LA PASSA

    TOMAS VIBOT EL GALL EDITOR Ref. 9788492574070 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    La imatge generalitzada de les Pitiüses és la d'una destinació turística gairebé obligada, més orientada a l'oci nocturn en el cas d'Eivissa i bàsicament centrada en la tranquil·litat diürna pel que fa a Formentera. Però deixant de banda això, hi ha unes altres Pitiüses que viuen ?o sobreviuen? d'es...
    Ancho: 290 cm Largo: 230 cm Peso: 250 gr
    Sense estoc avui
    50,00 €
  • Descripció

    • ISBN / EAN : 219284
    • Data d'edició : 01/01/2009
    • Any d'edició : 2009
    • Idioma : Catalán
    • Autors : TOMAS VIBOT
    • Ilustradors : /
    • Número de pàgines : 268
    • Col·lecció : RAMON LLULL
    • Número de col·lecció : 13
    La imatge generalitzada de les Pitiüses és la d'una destinació turística gairebé obligada, més orientada a l'oci nocturn en el cas d'Eivissa i bàsicament centrada en la tranquil·litat diürna pel que fa a Formentera. Però deixant de banda això, hi ha unes altres Pitiüses que viuen ?o sobreviuen? d'esquenes a aquesta globalització, a l'heroïcitat de l'after hour o a l'apropiació temporal d'un petit fragment de ses costes més feries. Aquestes són unes illes que romanen sempre allà mateix, callades, allunyades de tota estridència i dels paquets turístics amb consumició gratuïta. Només cal sortir de les rutes establertes, dels cartells de carretera, de les llums nocturnes, per descobrir unes illes encara molt arrelades i en determinats casos inalterades.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.