• TORMENTA DE VERANO debolsillo col contemporanea llom granat

    TORMENTA DE VERANO contem

    JUAN GARCIA HORTELANO DEBOLSILLO Ref. 9788499081434 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    «Un artista irracionalmente corroído por la razón, un escéptico apasionado, un gozador de los límites, un maestro de la ironía, un hombre tan repleto de ternura que no tiene más remedio que ocultarla sin parar, no vaya a ser que la poesía estalle en su interior y termine por cegarnos.».Rafael Conte....
    Dimensions: 190 x 125 x 19 cm Peso: 356 gr
    Sense estoc avui
    10,95 €
  • Descripció

    • ISBN / EAN : 219326
    • Data d'edició : 01/01/2010
    • Any d'edició : 2010
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors : JUAN GARCIA HORTELANO
    • Ilustradors : /
    • Número de pàgines : 480
    • Col·lecció : CONTEMPORANEA
    • Número de col·lecció : 026201
    «Un artista irracionalmente corroído por la razón, un escéptico apasionado, un gozador de los límites, un maestro de la ironía, un hombre tan repleto de ternura que no tiene más remedio que ocultarla sin parar, no vaya a ser que la poesía estalle en su interior y termine por cegarnos.».Rafael Conte..Una joven aparece muerta y desnuda en la playa de una urbanización de lujo. El descubrimiento llevará al protagonista a una profunda crisis moral y a una revisión de sus valores. Paralela a la investigación policíaca de la muerte de la mujer, se extiende la trama de las relaciones del narrador con su familia y sus amigos, de sus formas de vida y pensamiento...Juan García Hortelano (1928-1992) irrumpió en el panorama literario en 1959 con Nuevas amistades. Posteriormente, con obras como Tormenta de verano, Gente de Madrid, Gramática parda y El gran momento de Mary Tribune, demostró ser uno de los narradores más brillantes de la literatura española del siglo XX...Prólogo de Lluís Izquierdo

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.