• SUPERAR LA ADVERSIDAD

    SUPERAR LA ADVERSIDAD

    ROJAS MARCOS LUIS ESPASA CALPE Ref. 9788467032598 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    En épocas de dificultades y en las que la vida te da la espalda, necesitamos mecanismos para resistir. Sobrevivir es la regla, y el ser humano tiene un instrumento natural para combatirlo: la resiliencia, la cualidad que nos permite recobrar el estado en el que nos encontrábamos antes del golpe. Y q...
    Ancho: 150 cm Largo: 230 cm Peso: 352 gr
    Sense estoc avui
    19,90 €
  • Descripció

    • ISBN / EAN : 220316
    • Data d'edició : 01/02/2010
    • Any d'edició : 2010
    • Autors : ROJAS MARCOS LUIS
    • Ilustradors : /
    • Número de pàgines : 256
    • Col·lecció : FUERA DE COLECCIÓN Y ONE SHOT
    En épocas de dificultades y en las que la vida te da la espalda, necesitamos mecanismos para resistir. Sobrevivir es la regla, y el ser humano tiene un instrumento natural para combatirlo: la resiliencia, la cualidad que nos permite recobrar el estado en el que nos encontrábamos antes del golpe. Y quién mejor que el Dr. Luis Rojas Marcos para mostrarnos ese camino con un mensaje esperanzador, en el que la autoestima, el autocontrol, el optimismo y el pensamiento positivo, son los pilares de la resiliencia.

    Fruto del trabajo de más de ocho años de investigaciones, Superar la adversidad expone las claves para enfrentarnos a la ardua tarea de la supervivencia e intenta responder a una pregunta apasionante: “¿Qué determina que unas personas sobrevivan y otras terminen vencidas por la propia vida? Para ilustrar sus ideas, con un lenguaje tan clarificador como asequible, Rojas Marcos recurre a docenas de ejemplos y anécdotas reales, datos y estudios de múltiples universidades europeas y americanas y del propio autor, citas literarias a la Divina Comedia o a Lewis Carroll, comparaciones con situaciones tan reconocibles como la tragedia del 11-S o la amenaza del virus N1H1.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.