• EL VIAJE DE BALDASSARE col 13 20

    EL VIAJE DE BALDASSARE

    AMIN MAALOUF ALIANZA Ref. 9788420691329 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    Corre el año de 1666, año del Anticristo y, para muchos ?agoreros, iluminados?, el del fin de los tiempos. Descendiente de genoveses afincados en el Líbano, Baldassare Embriaco no logra sustraerse al clima generalizado de inquietud y emprende un viaje en busca de un libro que puede servir de protecc...
    Dimensions: 200 x 130 x 31 cm Peso: 392 gr
    Sense estoc avui
    9,90 €
  • Descripció

    • ISBN / EAN : 220140
    • Data d'edició : 01/12/2009
    • Any d'edició : 2009
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors : AMIN MAALOUF
    • Traductors : MARTÍN BERMÚDEZ, SANTIAGO
    • Ilustradors : /
    • Número de pàgines : 512
    • Col·lecció : 13/20
    Corre el año de 1666, año del Anticristo y, para muchos ?agoreros, iluminados?, el del fin de los tiempos. Descendiente de genoveses afincados en el Líbano, Baldassare Embriaco no logra sustraerse al clima generalizado de inquietud y emprende un viaje en busca de un libro que puede servir de protección en caso de que sobrevengan las catástrofes que se anuncian. El viaje de Baldassare llevará a éste por el Mediterráneo hasta Londres, y en su transcurso le saldrán al paso el miedo, el engaño y la desilusión, pero también el amor.

    Amin Maalouf nació en Líbano, en 1949, y después de estudiar economía, política y sociología, trabajó como periodista. Distinguido con numerosos premios, es autor, entre otras obras, de León el Africano, Samarcanda, Los jardines de luz, La roca de Tanios, Orígenes y El desajuste del mundo, todas ellas publicadas en Alianza Editorial.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.