• GESTION DE EMPRESAS DE ECONOMIA SOCIAL

    GESTION DE EMPRESAS DE EC

    MELIA E MARCIAL PONS Ref. 9788497687157 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    El presente monográfico se edita con motivo del 30 Aniversario de la creación del Centro de Investigación en Gestión de Empresas, de la Universidad Politécnica de Valencia. CEGEA cuenta actualmente con 22 miembros, que se integran en tres grupos de investigación (en Dirección y control de gestión de...
    Ancho: 155 cm Largo: 220 cm Peso: 250 gr
    Sense estoc avui
    38,00 €
  • Descripció

    • Encuadernació : MobilPocket
    • ISBN / EAN : 220637
    • Data d'edició : 01/12/2009
    • Any d'edició : 2009
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors : MELIA E
    • Ilustradors : ENE ESTUDIO GRÁFICO
    • Número de pàgines : 328
    • Col·lecció : ECONOMÍA
    El presente monográfico se edita con motivo del 30 Aniversario de la creación del Centro de Investigación en Gestión de Empresas, de la Universidad Politécnica de Valencia. CEGEA cuenta actualmente con 22 miembros, que se integran en tres grupos de investigación (en Dirección y control de gestión de empresas, en Derecho mercantil, y en Gestión comercial e investigación de mercados), los cuales mantienen activas más de 15 líneas de investigación, en su mayor parte vinculadas a la gestión de empresas de economía social. La presente obra constituye una recopilación de algunos de los trabajos más representativos de la mayoría de sus miembros (revisados y actualizados), quedando representadas en el mismo las principales líneas de investigación de sus diferentes grupos, y persigue dar un mayor conocimiento de la actividad investigadora de CEGEA, a la vez que acercar a los interesados a los distintos ámbitos de la gestión de las empresas de economía social. En este sentido incluye trabajos de investigación en materia de Gestión de cooperativas agroalimentarias (asociacionismo agrario, integración cooperativa, gestión de la producción y control de gestión), Dirección contable y fiscal, Derecho de cooperativas, Responsabilidad social, Cooperativismo de crédito, Gestión de intangibles y capital intelectual.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.