• LA VIL,LA EL LLAC LA REUNIO

    LA VIL,LA EL LLAC REUNIO

    ROSEMAN LA MAGRANA Ref. 9788482643731 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    El 20 de gener del 1942, en una vil·la a la vora del Wannsee, un llac al Berlín suburbà,va tenir lloc una de les reunions més terribles de la història de la humanitat. Aquesta reunió, presidida per Reinhard Heydrich i organitzada per Adolf Eichmann, va aplegar els representants dels principals organ...
    Dimensions: 210 x 135 x 15 cm Peso: 314 gr
    Sense estoc avui
    13,50 €
  • Descripció

    • Encuadernació : MobilPocket
    • ISBN / EAN : 93794
    • Data d'edició : 01/12/2001
    • Any d'edició : 2001
    • Idioma : Catalán
    • Autors : ROSEMAN
    • Ilustradors : /
    • Número de pàgines : 224
    • Col·lecció : ORIGENS
    • Número de col·lecció : 061
    El 20 de gener del 1942, en una vil·la a la vora del Wannsee, un llac al Berlín suburbà,va tenir lloc una de les reunions més terribles de la història de la humanitat. Aquesta reunió, presidida per Reinhard Heydrich i organitzada per Adolf Eichmann, va aplegar els representants dels principals organismes nazis de l¿Europa de l¿est. L¿objectiu: forjar un pla que pentinaria Europa d¿est a oest a la recerca de jueus, un pla que conduiria
    a la Solució Final de forma conseqüent i sistemàtica.
    La vil·la, el llac, la reunió, que es publicarà simultàniament a la majoria de llengües europees, és un treball excepcional que revela, per primera vegada, com, quan i per què es va concebre un dels grans crims de la història del segle XX. Aquest fet, fins ara desconegut, va canviar per sempre el rumb de la història. La vil·la, el llac, la reunió es convertirà, sens dubte, en un dels esdeveniments editorials de l¿any.

    Mark Roseman va néixer a Londres. És professor d¿Història Moderna a la Universitat de Southampton. Ha centrat les seves investigacions especialment en la història alemanya
    del segle XX: l¿Holocaust, l¿impacte social del nacionalisme, els conflictes generacionals i la construcció d¿Alemanya després de la guerra. És autor també de The Past in Hiding.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.