• ELS ULLS D'ANNIBAL

    ELS ULLS D'ANNIBAL

    SALVADO ALBERT COLUMNA Ref. 9788466402637 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    En la Roma dels primers temps la dona no tenia cap dret: era considerada una propietat i el matrimoni era sols un contracte per tenir-hi fills. Així i tot, en privat, la dona es va convertir en un suport de l'home i en el centre d'un poder silenciós i secret que influïa en les grans decisions.Aquest...
    Dimensions: 24 x 170 x 240 cm Peso: 600 gr
    Sense estoc avui
    18,15 €
  • Descripció

    • Encuadernació : ePub
    • ISBN / EAN : 106373
    • Data d'edició : 01/10/2002
    • Any d'edició : 2002
    • Idioma : Catalán
    • Autors : SALVADO ALBERT
    • Ilustradors : /
    • Número de pàgines : 0
    • Col·lecció : COL.LECCIO CLASSICA
    En la Roma dels primers temps la dona no tenia cap dret: era considerada una propietat i el matrimoni era sols un contracte per tenir-hi fills. Així i tot, en privat, la dona es va convertir en un suport de l'home i en el centre d'un poder silenciós i secret que influïa en les grans decisions.Aquesta és la història d'Ariadna, una dona d'ulls foscos i misteriosos com la nit, i de Sinesi, el filòsof que era capaç de llegir als ulls i despullar les ànimes i que va descobrir que Ariadna guardava dintre seu tot un univers, amagat darrere del misteri de la seva mirada.Una història en què l'amor amb majúscules pren un lloc preponderant, en què Roma va perdre quatre batalles consecutives contra Anníbal a causa d'uns ulls i en què es va refer mercès a un amor net i pur. És també la història en què el jove Publi Corneli Escipió, que esdevindria el més gran dels generals romans, va aprendre que els ulls són la porta que ens permet veure dins l'ànima i atrapar els sentiments.El nom d'Anníbal ha passat a la història de la mà dels elefants, però, un cop llegida aquesta novel·la, potser oblidarem els elefants i pensarem més en els sentiments i en els ulls. Uns ulls enamorats de debò. 

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.