• LA GUERRA SECRETA DE FRANCO

    GUERRA SECRETA DE FRANCO

    ROS AGUDO CRITICA Ref. 9788484323839 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    Se ha escrito mucho acerca de las relaciones entre Franco y Hitler y de la posible entrada de España en la segunda guerra mundial. Este libro, del que Ángel Viñas ha dicho que «hará autoridad durante mucho tiempo», renueva y modifica por completo la visión que teníamos de estos temas y liquida defin...
    Ancho: 155 cm Largo: 230 cm Peso: 832 gr
    Sense estoc avui
    24,50 €
  • Descripció

    • ISBN / EAN : 104566
    • Data d'edició : 01/10/2002
    • Any d'edició : 2002
    • Autors : ROS AGUDO
    • Ilustradors : /
    • Número de pàgines : 456
    • Col·lecció : CONTRASTES
    Se ha escrito mucho acerca de las relaciones entre Franco y Hitler y de la posible entrada de España en la segunda guerra mundial. Este libro, del que Ángel Viñas ha dicho que «hará autoridad durante mucho tiempo», renueva y modifica por completo la visión que teníamos de estos temas y liquida definitivamente el mito de la «prudencia» del Caudillo. Usando documentación hasta hoy desconocida, Ros Agudo nos descubre los tempranos y ambiciosos planes de conquista imperial de Franco y nos revela la compleja realidad de la «guerra secreta» que el régimen sostuvo durante cinco años contra los aliados, de una extensión e importancia hasta ahora insospechadas. Capítulos como el dedicado a la colaboración con la Gestapo (incluyendo la gira de Himmler por España) y el que estudia el formidable despliegue del espionaje alemán en nuestro territorio justifican que Ángel Viñas diga que hay en esta obra incluso «material para un par de thrillers». Lo más importante, sin embargo, es que aporta nueva luz sobre un momento crucial de nuestra historia reciente.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.