• MEMORIES INTIMES CONFESSIONS PECADOR JUSTIFICAT

    MEMORIES INTIMES PECADOR

    HOGG VARIS Ref. 9788486540623 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    Memòries íntimes i confessions d’un pecador justificat, publicada el 1824, aborda el drama del desdoblament de la personalitat, dels diversos estats de la consciència subjectiva en una cursa imparable cap a la destrucció. La història, narrada amb un admirable acidesa des de dues perspectives oposade...
    Ancho: 140 cm Largo: 210 cm Peso: 250 gr
    Sense estoc avui
    12,02 €
  • Descripció

    • Encuadernació : MobilPocket
    • ISBN / EAN : 66104
    • Data d'edició : 01/01/1999
    • Any d'edició : 1999
    • Idioma : Catalán
    • Autors : HOGG
    • Traductors : FERNÁNDEZ I TORNÉ, ANNA
    • Ilustradors : /
    • Número de pàgines : 254
    • Col·lecció : MIRMANDA
    • Número de col·lecció : 3
    Memòries íntimes i confessions d’un pecador justificat, publicada el 1824, aborda el drama del desdoblament de la personalitat, dels diversos estats de la consciència subjectiva en una cursa imparable cap a la destrucció. La història, narrada amb un admirable acidesa des de dues perspectives oposades, és una crítica ferotge a les certeses religioses convencionals, una sàtira del comportament fanàtic dels devots i, en definitiva, una condemna de les doctrines calvinistes. Hogg portà la lògica puritana fins a un extrem absurd, gairebé surrealista, on la predestinació esdevé una enginyosa justificació per a l’assassinat i l’horror: si els que no han estat escollits per Déu no obtindran mai recompensa, facin el que facin, igualment els escollits, predestinats a la salvació, estan per damunt de les lleis humanes. El protagonista d’aquesta “tragèdia gòtica” és un Hamlet traslladat a novel·la que, lliure de les traves que imposava el teatre de l’època, viu subjecte al món del pensament. Com ja apuntava André Gide, el poder que actua sobre el personatge i a través seu és sempre de natura psicològica i, en conseqüència, tant si hom creu en el sobrenatural com si no, sempre resulta explicable.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.