• Duna

    Martín Rais, Germán SEPHA Ref. 9788492974009 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    Duna invita a recorrer un viaje hacia el interior de uno mismo, a vencer los obstáculos y descubrir qué es aquello que llevamos muy dentro del alma.Esta historia nos cuenta que todo ser humano tiene reservado un destino y que su máxima misión en esta vida es cumplirlo. También nos cuenta que vivir u...
    Dimensions: 220 x 150 x 24 cm Peso: 649 gr
    Sense estoc avui
    20,00 €
  • Descripció

    • Número de col·lecció : 10
    • Col·lecció : Anécdota
    • Número de pàgines : 499
    • Autors : Martín Rais, Germán
    • Idioma : Español, Castellano
    • Any d'edició : 2010
    • Data d'edició : 01/05/2010
    • ISBN / EAN : 978-84-92974-00-9
    Duna invita a recorrer un viaje hacia el interior de uno mismo, a vencer los obstáculos y descubrir qué es aquello que llevamos muy dentro del alma.

    Esta historia nos cuenta que todo ser humano tiene reservado un destino y que su máxima misión en esta vida es cumplirlo. También nos cuenta que vivir una vida con sentido es llegar a ser uno mismo y encontrar aquello que hace vibrar, que proporciona paz de espíritu y muestra el destello de la felicidad. Pero en este viaje también se nos advierte que el camino interior no está exento de sufrimiento y que nada en este mundo exige tanta voluntad y esfuerzo.

    La historia de Cristian habla de búsqueda existencial y de afán por vivir; de tenacidad, entrega y sacrificio. Pero también habla de amistad y lealtad, de amor y honor, de encontrar la razón para vivir y cumplir con el destino. Un destino que saldrá a nuestro encuentro cuando seamos dignos de él, cuando nos convirtamos en hombres y mujeres de conciencia.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.