• CATMASUTRA EL SEXE CLAR I CATALA

    CATMASTURA sexe clar cata

    MAITE ROLDAN ANGLE EDITORIAL Ref. 9788496970991 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    SEGONA EDICIÓUn llibre divertidíssim i calent per riure i aprendre del sexe en català, amb il·lustracions d'Estudio FénixUn llibre, una guia o el diccionari imprescindible? Les tres coses, perquè CatMasutra compta amb fins a 48 postures sexuals inequívocament divertides i genuinament catalanes, cada...
    Ancho: 145 cm Largo: 230 cm Peso: 250 gr
    Sense estoc avui
    15,90 €
  • Descripció

    • Número de col·lecció : 11
    • Col·lecció : HUMOR
    • Número de pàgines : 120
    • Autors : MAITE ROLDAN
    • Idioma : Catalán
    • Any d'edició : 2009
    • Data d'edició : 01/03/2009
    • ISBN / EAN : 210248
    SEGONA EDICIÓ



    Un llibre divertidíssim i calent per riure i aprendre del sexe en català, amb il·lustracions d'Estudio Fénix

    Un llibre, una guia o el diccionari imprescindible? Les tres coses, perquè CatMasutra compta amb fins a 48 postures sexuals inequívocament divertides i genuinament catalanes, cadascuna amb il·lustracions, barem de dificultat, durada prevista i apunts lingüístics o consells pràctics. L’hereu i la pubilla són els protagonistes, la resta... les situacions on podem divertir-nos, riure i per què no?, aprendre noves formes de fer servir com cal la nostra llengua!



    Alguns exemples:

    . Fer un parlem-ne: fer-ho a un caixer d’una famosa institució d’estalvi.

    . Fer un verd: fer-ho amb molta iniciativa però amb pocs resultats.

    . Fer uns Matinspuntsí: el clàssic quiqui matiner i amb presses que es fa entre el cafè i la dutxa amb el Josep Cuní de fons.



    Maite Roldán

    Va néixer a Barcelona l’any 1975. Es va criar en el que ella anomena la República Matriarcal Independent de Casa Seva. Un pis amb la seva mare, la seva tieta, les seves dues germanes, les seves tres cosines i una àvia omnipotent i omnipresent. Per viure en aquesta república tan especial només s’havien de seguir dues normes: estar unides i riure i pasar-ho bé. I és que aquest sentit de l’humor el que ha fet que escrivís aquest llibre. Per cert, mentre l’escrivia han arribat dues nebodes, la Olivia i la Idoia, resultat de practicar amb entusiasme el CatMasutra.



    href='http://www.angleeditorial.com/actualitzacio_documents/Multimedia/banercat.gif'
    target='_blank'>CATMASUTRA ANIMAT


    href='http://www.angleeditorial.com/actualitzacio_documents/PDF/Reculls/CatMasutra_Girona.pdf'
    target='_blank'>CATMASUTRA ANIMAT

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.