• ORACLES DE MARIA DE NATZARET

    DES DEL CEL DELS BENAURATS EN UNA DATA NO ESPECIFICADA

    GIL RIBAS, JOSEP COSSETANIA EDICIONS Ref. 9788490342855 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    El llibre vol ser un resum i alhora una mena de guia per a la lectura dels volums de la Història del pensament cristià. I, per a fer-ho, empra el subterfugi de fer dir a Nostra Senyora el que l'autor penso. En el llibre Maria, la mare de Jesús, explica com va viure en la seva ànima els esdeveniments...
    Ancho: 155 cm Largo: 233 cm Peso: 250 gr
    Sense estoc avui
    17,90 €
  • Descripció

    • ISBN / EAN : 978-84-9034-285-5
    • Data d'edició : 01/01/2015
    • Any d'edició : 2015
    • Idioma : Catalán
    • Autors : GIL RIBAS, JOSEP
    • Número de pàgines : 248
    • Col·lecció : EL TINTER
    • Número de col·lecció : 134
    El llibre vol ser un resum i alhora una mena de guia per a la lectura dels volums de la Història del pensament cristià. I, per a fer-ho, empra el subterfugi de fer dir a Nostra Senyora el que l'autor penso. En el llibre Maria, la mare de Jesús, explica com va viure en la seva ànima els esdeveniments que marcaren el ritme de la seva vida, des del seu naixement fins a la seva mort; i explica com va viure en la seva ànima la vida i la mort del seu Fill i l'experiència del Ressuscitat. També diu com veu, des de l'atalaia del cel, el desenvolupament de la fe cristiana. El que l'autor llegirà en aquest llibre és la transcripció de la suposada resposta de Maria als «missatges» de l'autor.
    L'autor presenta la seva feina com la d'un transcriptor; però també una mica com la d'un traductor --i convé no oblidar allò de traduttore - traditore. Li agradaria que Maria fos l'autora del llibre. En qualsevol cas, reconeix la seva gosadia a voler interpretar el pensament de Nostra Senyora. Ha volgut ser sincer. Tanmateix, no voldria que ningú pensés que pren la seva versió com l'única possible i, menys encara, com la que «tradueix» infal·liblement el Credo, un Credo que arrela en la tradició eclesial i que gaudeix del reconeixement oficial de la Mater et Magistra, al judici de la qual en sotmet el seu contingut.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.