• Taller de animación

    Cómo optimizar los recursos del aula para fomentar el aprendizaje

    'José Carlos Comesaña Monsalve' IDEASPROPIAS EDITORIAL Ref. 9788496578944 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    El ciclo de educación infantil tiene como finalidad favorecer el desarrollo cognitivo, motriz, intelectual, social, afectivo, etc., de todos los niños. Para lograr esta finalidad, y según los intereses del niño, surge otra forma de ver el aula, basada en la creación y en el uso de talleres y rincone...
    Ancho: 170 cm Largo: 240 cm Peso: 220 gr
    Sense estoc avui
    18,95 €
  • Descripció

    • Encuadernació : MobilPocket
    • Col·lecció : Educación
    • Número de pàgines : 120
    • Ilustradors : /
    • Autors : 'José Carlos Comesaña Monsalve'
    • Idioma : Español, Castellano
    • Any d'edició : 2005
    • Data d'edició : 01/12/2005
    • ISBN / EAN : 978-84-96578-94-4
    El ciclo de educación infantil tiene como finalidad favorecer el desarrollo cognitivo, motriz, intelectual, social, afectivo, etc., de todos los niños. Para lograr esta finalidad, y según los intereses del niño, surge otra forma de ver el aula, basada en la creación y en el uso de talleres y rincones.

    El objetivo del presente manual es aportar al lector conocimientos sobre la organización del tiempo, del espacio y de los materiales, así como indicarle las condiciones que debe reunir un taller, poner de manifiesto la importancia de la coordinación entre todos los miembros del equipo educativo, y exponer las principales ventajas e inconvenientes de aplicar este método. Así mismo, desarrolla diversos tipos de taller y las actividades que se pueden llevar a cabo dentro de ellos.

    Este manual, que Ideaspropias Editorial le presenta, propone prácticas en todas las unidades didácticas. De este modo, el lector puede aplicar, de manera clara y sencilla, los contenidos teóricos previamente adquiridos, con el fin de interiorizar los conocimientos.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.