• L'ESTRANY CAS DE L'ORIGAMI YODA

    TOM ANGLEBERGER COLUMNA JOVE Ref. 9788499323725 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    En Dwight és el penjat de sisè; fa massa coses estranyes, com per exemple portar la mateixa samarreta durant un mes o demanar a la gent que li digui "Capità Dwight". És bastant ridícul, sobretot per al Tommy, que seu amb ell cada dia, a l'hora de dinar.Però en Dwight té una gran virtut: sap construi...
    Ancho: 140 cm Largo: 215 cm Peso: 326 gr
    Sense estoc avui
    12,95 €
  • Descripció

    • ISBN / EAN : 978-84-9932-372-5
    • Data d'edició : 01/03/2015
    • Idioma : Catalán
    • Autors : TOM ANGLEBERGER
    • Traductors : DAVID NEL.LO COLOM
    • Número de pàgines : 168
    • Col·lecció : YODA ORIGAMI
    • Any d'edició : 2015
    En Dwight és el penjat de sisè; fa massa coses estranyes, com per exemple portar la mateixa samarreta durant un mes o demanar a la gent que li digui "Capità Dwight". És bastant ridícul, sobretot per al Tommy, que seu amb ell cada dia, a l'hora de dinar.Però en Dwight té una gran virtut: sap construir un munt de coses d'origami i aquesta vegada ha fet un titella del Yoda. I aquí és on la cosa es posa misteriosa. L'Origami Yoda prediu el futur i dóna consells per sortir-se'n d'una situació difícil. Les seves prediccions funcionen, així que tota la classe les posen en pràctica.Però, perdoneu, qui es creu aquesta història? Bé, doncs aquesta és la intenció d'en Tommy, investigar els estranys casos del Yoda de paper.Penja la foto del teu Origami a la nostra pàgina de Facebook www.facebook.com/editorialestrellapolar Volem crear una gran comunitat d'Origamis!  

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.