• L'AMANT XINÈS

    MARGARIDA ARTZETA LLIBRES DEL DELICTE Ref. 9788494106484 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    El retorn de la Margarida Aritzeta al gènere policial és una novel·la sobre la part fosca del BCN World i la seva relació amb la màfia xinesa. Dos captaires apareixen morts en un molí abandonat. Dies després troben el cadàver d’una xinesa disfressada. Crims racials? La investigació de la inspec...
    Dimensions: 210 x 140 x 10 cm Peso: 250 gr
    Sense estoc avui
    15,95 €
  • Descripció

    • ISBN / EAN : 978-84-941064-8-4
    • Data d'edició : 01/12/2014
    • Idioma : Catalán
    • Autors : MARGARIDA ARTZETA
    • Número de pàgines : 286
    • Col·lecció : LLIBRES DEL DELICTE
    • Any d'edició : 2014
    El retorn de la Margarida Aritzeta al gènere policial és una novel·la sobre la part fosca del BCN World i la seva relació amb la màfia xinesa. Dos captaires apareixen morts en un molí abandonat. Dies després troben el cadàver d’una xinesa disfressada. Crims racials? La investigació de la inspectora Mina Fuster i el seu e quip de la comissaria del Camp de Tarragona apunta a un misteriós amant xinès amb qui la morta s’havia promès. Però ningú no sap res d’aquest home, que ha esborrat totes les traces de la seva presència al lloc dels fets. Un viatge de negocis a la Xina que la dona va fer, tot just abans de morir, acompanyant un grup d’empresaris i polítics relacionats amb la construcció del complex Barcelona World pot aportar llum en un cas on tothom amaga la seva veritable cara.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.