• EL DOMADOR DE LLEONS

    LÄCKBERG, CAMILLA AMSTERDAM LLIBRES Ref. 9788415645627 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    Fjällbacka és una terra de misteris esfereïdors i Camilla Läckberg sap conjurar-ne tots els ingredients amb mestria: por ancestral, violència, dolor i intriga. L'autora europea més llegida de l'àmbit mundial i un nou cas d'Erica Falck i Patrick Hedström, la parella més emblemàtica de la novel·la neg...
    Dimensions: 233 x 148 x 1 cm Peso: 250 gr
    Sense estoc avui
    19,90 €
  • Descripció

    • ISBN / EAN : 978-84-15645-62-7
    • Data d'edició : 01/05/2015
    • Idioma : Catalán
    • Autors : LÄCKBERG, CAMILLA
    • Traductors : SALVANY BALADA, MERITXELL
    • Número de pàgines : 400
    • Col·lecció : NOVEL-LA
    • Any d'edició : 2015
    Fjällbacka és una terra de misteris esfereïdors i Camilla Läckberg sap conjurar-ne tots els ingredients amb mestria: por ancestral, violència, dolor i intriga. L'autora europea més llegida de l'àmbit mundial i un nou cas d'Erica Falck i Patrick Hedström, la parella més emblemàtica de la novel·la negra actual.

    Una noia mig despullada, esmaperduda i xopa de sang, camina sense rumb a través dels boscos glaçats de Fjällbacka. Es tracta de la Victoria, la noia que va desaparèixer fa quatre mesos. Li han arrancat els ulls i la llengua i la seva vida és com una gota d'aigua a punt de gelar-se.

    Quan la notícia arriba a Patrick Hedström i la resta de l'equip policial, saben que no poden perdre temps. De la seva agilitat i destresa en depèn també la vida de la resta de noies desaparegudes a la regió, perquè ningú no dubta que tots els casos estan relacionats i les marques al cos de la Victoria palesen les terribles atrocitats i vexacions que ha hagut de patir.

    Per la seva banda, l'Erica Falck investiga un antic cas sense aclarir: la mort d'un corpulent domador de lleons a mans de la seva dona en circumstàncies estranyes. Podria tenir res a veure aquest cas amb el de les noies desaparegudes?

    «El dolor, la desesperació, l'angoixa i l'horror que suposava no saber què els podia haver passat. L'horror més gran, però, els havia colpit quan havien trobat la Victoria, perquè, després de conèixer el seu cas, intuïen que a les altres els podia haver passat exactament el mateix.»

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.