• ELS DESORIENTATS

    MAALOUF, AMIN ALIANZA Ref. 9788420607740 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    Una trucada inesperada fa que Adam, professor àrab d ' Història, després de vint-i-cinc anys d ' exili torni a la terra on va néixer. Tot continua igual, el temps no ha passat pels llocs que freqüentava. Aquell " paradís perdut " de la muntanya blanca va associat als noms dels ...
    Dimensions: 200 x 130 x 28 cm Peso: 341 gr
    Sense estoc avui
    13,50 €
  • Descripció

    • ISBN / EAN : 978-84-206-0774-0
    • Data d'edició : 01/03/2015
    • Idioma : Catalán
    • Autors : MAALOUF, AMIN
    • Traductors : CASASSAS, ANNA
    • Número de pàgines : 464
    • Col·lecció : 13/20
    • Any d'edició : 2015
    Una trucada inesperada fa que Adam, professor àrab d ' Història, després de vint-i-cinc anys d ' exili torni a la terra on va néixer. Tot continua igual, el temps no ha passat pels llocs que freqüentava. Aquell " paradís perdut " de la muntanya blanca va associat als noms dels seus amics de joventut, el cercle dels bizantins, que volien canviar el món. En canvi van ser ells els qui van acabar canviant a causa d ' una guerra que els va separar i els va dur per camins diversos. Però com es podria atrevir a jutjar-los, ell, que va viure un exili " daurat " mentre els altres es trobaven en situacions en què no hi havia cap possibilitat d ' elecció. Amb l ' ajuda de la bella i rebel Semiramis, Adam intenta reunir-los. Als qui encara són vius.

    " Els desorientats " és la novel.la més esperada de l ' autor de " Lleó l ' Africà " . Potser la més personal i emotiva. La que condensa la seva manera de ser i de pensar. La clau de totes les idees que ha transmès a les seves obres. Un " retorn " literari al país on va néixer, un lloc indeterminat, un no lloc que es converteix en una reflexió universal sobre l ' amistat, l ' amor, la memòria, l ' exili, la identitat i la necessitat d ' establir ponts entre Orient i Occident, uns ponts que sempre han estat presents en la seva escriptura.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.