• EL GUARDIÀ DEL TEMPS

    MITCH ALBOM EMPURIES Ref. 9788497878876 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    En aquesta nova faula de l’aclamat autor d’Els dimarts amb Morrie, el primer home que va comptar les hores va esdevenir el Pare Temps. Però l’inventor del primer rellotge va ser castigat per haver-se atrevit a mesurar el regal més preciós de Déu, i va ser desterrat a una cova inhòspita, fora del món...
    Ancho: 130 cm Largo: 195 cm Peso: 348 gr
    Sense estoc avui
    16,90 €
  • Descripció

    • ISBN / EAN : 978-84-9787-887-6
    • Data d'edició : 01/10/2013
    • Any d'edició : 2013
    • Idioma : Catalán
    • Autors : MITCH ALBOM
    • Traductors : NÚRIA PARÉS
    • Número de pàgines : 320
    • Col·lecció : EMPURIES NARRATIVA
    En aquesta nova faula de l’aclamat autor d’Els dimarts amb Morrie, el primer home que va comptar les hores va esdevenir el Pare Temps. Però l’inventor del primer rellotge va ser castigat per haver-se atrevit a mesurar el regal més preciós de Déu, i va ser desterrat a una cova inhòspita, fora del món, durant segles, i forçat a escoltar les veus de tots aquells que demanaven més dies, més anys, més... En veure com se li encongia el cor, al Pare Temps se li va concedir la llibertat per tal que, amb l’ajut d’un rellotge de sorra màgic, dugués a terme una missió que el redimiria: ensenyar a dos humans el veritable sentit del temps.

    I el Pare Temps torna al nostre món –un món sotmès al recompte de les hores, els minuts, els segons– i inicia un viatge amb dos companys ben particulars: una adolescent a punt de perdre l’últim bri d’esperança en la vida, i un home de negocis vell i ric que voldria viure per sempre.

    Per salvar-se a ell mateix haurà de salvar els seus companys de viatge... I fer que el món s’aturi d’una vegada.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.