• L'AMIC ANDALÚS

    ALEXANDER SODERBERG EMPURIES Ref. 9788497878456 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    La Sophie Brinkmann és una infermera vídua i mare soltera que du una vida grisa i avorrida quan coneix l'Héctor Guzmán, un individu discret i seductor, que l’acull amb naturalitat dins la seva família. Però aviat la Sophie descobrirà que, darrere les bones maneres, l’Héctor amaga un personatge sinis...
    Ancho: 150 cm Largo: 230 cm Peso: 724 gr
    Sense estoc avui
    21,00 €
  • Descripció

    • ISBN / EAN : 978-84-9787-845-6
    • Data d'edició : 01/09/2013
    • Any d'edició : 2013
    • Idioma : Catalán
    • Autors : ALEXANDER SODERBERG
    • Traductors : NÚRIA PARÉS
    • Número de pàgines : 496
    • Col·lecció : EMPURIES NARRATIVA
    La Sophie Brinkmann és una infermera vídua i mare soltera que du una vida grisa i avorrida quan coneix l'Héctor Guzmán, un individu discret i seductor, que l’acull amb naturalitat dins la seva família. Però aviat la Sophie descobrirà que, darrere les bones maneres, l’Héctor amaga un personatge sinistre. És el cap d’una xarxa criminal d’abast internacional que té vincles amb el tràfic d’armes i de drogues. Tot d’una, els interessos de l’Héctor es veuen amenaçats per un grup organitzat que no s’atura davant de res ni de ningú. Comença aleshores una guerra per protegir el que cadascú considera que és seu. Sense voler, la Sophie es troba al bell mig del conflicte i, quan el seu fill esdevé un peça d’aquest joc violent, haurà de concentrar tots els esforços a protegir la família. Però a qui pots recórrer quan els bons són els dolents i els dolents són els bons?  En qui confies quan tothom vol ser amic teu? Com tries un bàndol quan no saps qui participa en el joc?

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.