• ME CASÉ CON EL DUQUE (SE BUSCA PRINCIPE 1)

    ASHE, KATHARINE TITANIA Ref. 9788492916986 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    ? Primera entrega de la serie Se busca príncipe.? Por fin una novela de Época con mucha acción y aventuras, tan trepidante e intensa que te mantiene en vilo durante toda la lectura.? El misterio y la acción se combinan a la perfección con una gran historia de amor, chispeante y apasionada.Al igual q...
    Ancho: 150 cm Largo: 225 cm Peso: 452 gr
    Sense estoc avui
    17,50 €
  • Descripció

    • ISBN / EAN : 978-84-92916-98-6
    • Data d'edició : 01/10/2015
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors : ASHE, KATHARINE
    • Número de pàgines : 352
    • Col·lecció : TITANIA ÉPOCA
    • Any d'edició : 2015
    ? Primera entrega de la serie Se busca príncipe.
    ? Por fin una novela de Época con mucha acción y aventuras, tan trepidante e intensa que te mantiene en vilo durante toda la lectura.
    ? El misterio y la acción se combinan a la perfección con una gran historia de amor, chispeante y apasionada.

    Al igual que sus hermanas, Arabella Caufiled se ha aferrado a una antigua profecía que obliga a las tres huérfanas a casarse con un príncipe. Solo así lograrán huir de un destino desdichado.
    Arabella tiene ahora doce días para llegar a un remoto castillo francés y encontrar a su príncipe. Para lograr su objetivo, la hermana mediana deberá cumplir algunos requisitos como:

    ? Comportarse como una dama y no hacer tratos con un capitán arrogante e indudablemente irresistible.
    ? No enfrentarse junto a él a ladrones?. ni permitir que él la bese hasta perder el sentido.
    ? Y, sobre todo, no aceptar su propuesta de matrimonio.

    Pero es que la valiente y decidida Arabella no es una dama cualquiera. Y Luc Westfall tampoco es un capitán corriente. El nuevo duque de Lycombe necesita un heredero para vencer una conspiración que podría destruir a su familia. Y parece ser que por fin ha conocido a la mujer perfecta para conseguirlo. ¿Podrá seducir a su dama y convertirla en duquesa?

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.