• LA CARRERA DEL SIGLO

    CUSSLER,CLIVE DEBOLSILLO Ref. 9788490627853 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    Nueva York, 1910. Aviadores pioneros participan en una carrera que tiene por objetivo cruzar Estados Unidos en 50 días. Isaac Bell deberá impedir el asesinato de una de las aviadoras favoritas. Preston Whiteway, dueño de un gran imperio periodístico de Nueva York, ha ofrecido un premio de cincuent...
    Dimensions: 190 x 125 x 23 cm Peso: 283 gr
    Sense estoc avui
    12,95 €
  • Descripció

    • ISBN / EAN : 978-84-9062-785-3
    • Data d'edició : 01/07/2015
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors : CUSSLER,CLIVE
    • Traductors : GOMEZ CALVO, IGNACIO;
    • Número de pàgines : 400
    • Col·lecció : BEST SELLER
    • Número de col·lecció : 026200
    • Any d'edició : 2015

    Nueva York, 1910. Aviadores pioneros participan en una carrera que tiene por objetivo cruzar Estados Unidos en 50 días. Isaac Bell deberá impedir el asesinato de una de las aviadoras favoritas.

    Preston Whiteway, dueño de un gran imperio periodístico de Nueva York, ha ofrecido un premio de cincuenta mil dólares al primer aviador que logre cruzar Estados Unidos en cincuenta días. Josephine Frost es la candidata con más posibilidades y la preferida del magnate, pero su marido, de quien acaba de separarse, está decidido a vengarse de ella de la peor de las maneras. El detective privado Isaac Bell será el encargado de protegerla.

    En esta trepidante aventura, el detective se enfrentará no solamente a un marido cruel y enloquecido, sino también a un grupo de aviadores dispuestos a sabotear a todos sus rivales para hacerse con esta fortuna.

    En los primeros años de la aviación, acción y peligro confluyen en esta nueva aventura de Isaac Bell

    La crítica ha dicho...

    «Bell se está poniendo interesante. Uno de los mejores trabajos de Cussler.»

    Booklist

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.