• GIGOLÓ. EL AMOR TIENE UN PRECIO

    DE LA ROSA FRANCÉS, JOSÉ EBOOK Ref. 9788492916849 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    ? Ganador de I Premio Titania Novela Romántica y primer autor español que publica en este sello.? Una versión moderna del cuento de La Bella durmiente, donde la protagonista despierta a la vida tras el beso del ?príncipe?? Una historia de amor sobre la belleza de las relaciones imperfectas. Su novio...
    Peso: 372 gr
    Sense estoc avui
    17,00 €
  • Descripció

    • ISBN / EAN : 978-84-92916-84-9
    • Data d'edició : 01/02/2015
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors : DE LA ROSA FRANCÉS, JOSÉ
    • Número de pàgines : 288
    • Col·lecció : TITANIA AMOUR
    • Any d'edició : 2015
    ? Ganador de I Premio Titania Novela Romántica y primer autor español que publica en este sello.
    ? Una versión moderna del cuento de La Bella durmiente, donde la protagonista despierta a la vida tras el beso del ?príncipe?
    ? Una historia de amor sobre la belleza de las relaciones imperfectas.

    Su novio está de viaje, sus amigas ocupadas y María ha decidido hacerlo: contratar los servicios de un gigoló por una sola noche. Sin embargo aquella experiencia de sexo pagado con un desconocido (Allen) quizá sea más trascendente de lo que esperaba.
    Dos años después se encuentran de manera fortuita, cuando ella está a punto de casarse con el hombre de su vida. Así descubre que Allen lleva desde entonces buscándola, y también que una noche de sexo por 500 libras ha podido cambiar sus destinos para siempre. A partir de ahí, María deberá elegir si continúa su perfecta vida tal y como estaba planificada desde que era una niña o si se deja arrastrar por Allen, un hombre tan atractivo como peligroso, y de quien no puede salir nada bueno... ¿Será capaz María de evitar a Allen? ¿Podrá seguir con su vida tras reencontrarse?

    Porque no hay mayor traición que ser infiel a una misma, José de la Rosa nos muestra que es posible salirse del guión y empezar de nuevo.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.