• TÚ TE VAS, TÚ TE QUEDAS

    ARLIDGE,M. J. SUMA DE LETRAS Ref. 9788483658086 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    Dos opciones. Un único superviviente .Una chica sale del bosque casi moribunda. Su historia parece increíble. Pero es verdadera. Cada una de las terribles palabras que pronuncia.Días después otra persona aparece en similares circunstancias. Poco a poco comienza a quedar claro un modo de actuar. Algu...
    Dimensions: 231 x 153 x 23 cm Peso: 497 gr
    Sense estoc avui
    19,90 €
  • Descripció

    • ISBN / EAN : 978-84-8365-808-6
    • Data d'edició : 01/03/2015
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors : ARLIDGE,M. J.
    • Número de pàgines : 384
    • Col·lecció : FUERA DE COLECCION SUMA.
    • Número de col·lecció : 741003
    • Any d'edició : 2015
    Dos opciones. Un único superviviente .

    Una chica sale del bosque casi moribunda. Su historia parece increíble. Pero es verdadera. Cada una de las terribles palabras que pronuncia.

    Días después otra persona aparece en similares circunstancias. Poco a poco comienza a quedar claro un modo de actuar. Alguien está secuestrando a sus víctimas por parejas, las recluye y les hace afrontar un dilema: matar o morir.

    ¿Qué preferirías: perder la vida o perder la razón?

    La inspectora de policía Helen Grace ha tenido que hacer frente a sus propios demonios y ha llegado a lo más alto. Mientras dirige esta investigación para dar caza al monstruo que anda suelto descubre que quizá sean los propios supervivientes quienes tengan la clave para resolver el caso.

    Y, a menos que lo consiga, morirán más inocentes.



    «Un thriller escalofriante y absorbente».
    Sunday Mirror


    «Terriblemente realista, intrigante e implacable. El ejército de fans de Arlidge está a punto de multiplicarse».
    Sunday Sport


    «Con un control de la tensión siempre ágil y cinematográfico, la novela de debut de M. J. Arlidge coge al lector por la garganta».
    Crimetime


    «Arlidge ha creado una heroína auténticamente novedosa en Helen Grace. No oculta ninguno de los detalles más escalofriantes y oscuros, y los entrelaza en un relato que te estremece hasta los huesos».
    Daily Mail

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.