• RAFAEL TASIS, NOVEL·LISTA POLICÍAC

    MARTÍN ESCRIBÀ, ÀLEX ALREVES EDITORIAL Ref. 9788415900900 Altres llibres del mateix autor
    Titllada com a literatura de pur entreteniment i desvinculada del gènere novel·lístic amb majúscula, la novel·la policíaca a Catalunya va tenir uns inicis ben dificultosos. Rafael Tasis i Marca (1906-1966) fou el primer en adonar-se de les possibilitats que aquest gènere podia tenir entre els seus c...
    Ancho: 160 cm Largo: 210 cm Peso: 250 gr
    Sense estoc avui
    16,00 €
  • Descripció

    • ISBN / EAN : 978-84-15900-90-0
    • Data d'edició : 01/01/2015
    • Idioma : Catalán
    • Autors : MARTÍN ESCRIBÀ, ÀLEX
    • Número de pàgines : 216
    • Any d'edició : 2015
    Titllada com a literatura de pur entreteniment i desvinculada del gènere novel·lístic amb majúscula, la novel·la policíaca a Catalunya va tenir uns inicis ben dificultosos. Rafael Tasis i Marca (1906-1966) fou el primer en adonar-se de les possibilitats que aquest gènere podia tenir entre els seus contemporanis. Fruit d'aquesta convicció, aquest assaig recull la recepció i terminologia del gènere a casa nostra, així com l'anàlisi de l'obra policíaca de l'escriptor: novel·les, traduccions, articles teòrics, opinions, documentació inèdita i un epistolari són una bona mostra del seu grau d'implicació.

    Rafael Tasis, novel·lista policíac, a més de tractar en profunditat els inicis d'un gènere llavors poc conegut al nostre país, ens permetrà submergir-nos en les vicissituds d'una època difícil de la literatura catalana, i d'un temps en què escriure novel·la policíaca en català era, si més no, extravagant i publicar-la, una quimera. És per això que aquest estudi resulta imprescindible per a tots aquells que vulguin descobrir o conèixer millor el nostre Edgar Allan Poe català.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.