• CALLES DE EDIMBURGO + CASTLE HILL

    YOUNG, SAMANTHA EDICIONES B (MAXI POCKET) Ref. 9788490700303 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    Calles de EdimburgoEllie Carmichael llevaba años enamorada de Adam Sutherland, el mejor amigo de su hermano Braden. Sin embargo, para Adam, Ellie es como una hermana pequeña, hasta que una noche ocurre algo que pondrá a prueba los sentimientos de ambos. Castle HillBraden Carmichael nunca imaginó que...
    Dimensions: 190 x 125 x 20 cm Peso: 292 gr
    Sense estoc avui
    9,95 €
  • Descripció

    • ISBN / EAN : 978-84-9070-030-3
    • Data d'edició : 01/02/2015
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors : YOUNG, SAMANTHA
    • Traductors : MORAGREGA LERGA, RUTH
    • Número de pàgines : 272
    • Col·lecció : B DE BOLSILLO LUJO
    • Número de col·lecció : 00000
    • Any d'edició : 2015
    Calles de Edimburgo
    Ellie Carmichael llevaba años enamorada de Adam Sutherland, el mejor amigo de su hermano Braden. Sin embargo, para Adam, Ellie es como una hermana pequeña, hasta que una noche ocurre algo que pondrá a prueba los sentimientos de ambos.
     
    Castle Hill
    Braden Carmichael nunca imaginó que se enamoraría tanto y tan rápido como lo hizo de Jocelyn Butler. Tampoco podía haber previsto lo difícil que sería convencerla de que cediera al amor. Pero ahora que la tiene, nunca la dejará marchar.
    Samantha Young nació en Stirlingshide, Escocia. A los veintiséis años, y tras escribir más de diez novelas juveniles de fantasía urbana, dio con gran éxito el salto a la novela romántica para adultos, que se ha plasmado en los best sellers Calle Londres, Calle Dublín y Calle Jamaica.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.