• EL SUEÑO DE LOS DIOSES

    TERCERA ENTREGA DE LA SAGA DE TRAMOREA

    JAVIER NEGRETE MINOTAURO Ref. 9788445000199 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    El dios Tubilok despierta de su sueño milenario dispuesto a aniquilar a la humanidad y sembrar la destrucción por las tierras de Tramórea. Voluntariamente o por la fuerza, el resto de los dioses lo acompañan en su demencial cruzada. Sólo quedan tres magos Kalagorin´r, «los que esperan a los dioses»...
    Ancho: 125 cm Largo: 190 cm Peso: 320 gr
    Sense estoc avui
    9,95 €
  • Descripció

    • ISBN / EAN : 978-84-450-0019-9
    • Data d'edició : 01/04/2012
    • Any d'edició : 2012
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors : JAVIER NEGRETE
    • Número de pàgines : 488
    • Col·lecció : LITERATURA FANTÁSTICA
    • Número de col·lecció : 8037
    El dios Tubilok despierta de su sueño milenario dispuesto a aniquilar a la humanidad y sembrar la destrucción por las tierras de Tramórea. Voluntariamente o por la fuerza, el resto de los dioses lo acompañan en su demencial cruzada. Sólo quedan tres magos Kalagorin´r, «los que esperan a los dioses», que necesitarán la ayuda de los grandes maestros de la espada para enfrentarse a la amenaza. Esta vez, Derguín y Kratos tendrán que llevar la guerra a escenarios insospechados, desvelarán su pasado y nuestro futuro, y descubrirán los secretos que se ocultan en las tres lunas y en las entrañas de Tramórea.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.