• SEGUI VORA EL FOC

    DOMÍNGUEZ TORREGROSSA, JAIR AMSTERDAM LLIBRES Ref. 9788415645511 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    Una novel·la que es llegeix com una road movie mental: Lynch sodomitzant Pla. Un trip tripat que segueix un degenerat mig autista que viu d'enregistrar la mort dels altres i somia conills de peluix rosa assassins. Jair Domínguez ens presenta el seu text més irreverent i al·lucinat, i aviat és di...
    Ancho: 148 cm Largo: 233 cm Peso: 250 gr
    Sense estoc avui
    18,90 €
  • Descripció

    • ISBN / EAN : 978-84-15645-51-1
    • Data d'edició : 01/09/2014
    • Idioma : Catalán
    • Autors : DOMÍNGUEZ TORREGROSSA, JAIR
    • Número de pàgines : 328
    • Col·lecció : NOVEL-LA
    • Any d'edició : 2014
    Una novel·la que es llegeix com una road movie mental: Lynch sodomitzant Pla. Un trip tripat que segueix un degenerat mig autista que viu d'enregistrar la mort dels altres i somia conills de peluix rosa assassins.
    Jair Domínguez ens presenta el seu text més irreverent i al·lucinat, i aviat és dit.
    Vingui, no s'esveri, segui vora el foc que li explicaré una història. Una d'un jove amb passió per les filmacions snuff, ínfules d'escriptor maleït i amics que no en tindrien prou amb totes les putes de Tailàndia; óssos bipolars i porcs que han de morir; esquiadors mutilats convertits en llimacs, adolescents que mullen les calces i una cinta de vídeo que és la Cinta i la veritable obsessió: nenes assassinades amb holograma de Satanàs al fons.
    Una història plena de paraules d'amor, senzilles i tendres; una novel·la sobre la vida, la mort i tota la resta. Vingui, segui vora el foc.
    «La Cinta, l'horrible gravació que destrueix la ment d'aquell que la visiona, és finalment seva. L'acció es trasllada a l'habitació amb el sofà i la manta de patchwork. En David s'hi asseu i col·loca la Cinta en un reproductor de vídeo. La pantalla negra del televisor dóna pas a un pla general d'una enorme sala i unes escales de marbre polit. De la penombra surt una figura, un home alt que s'acosta lentament a la càmera. En David sent un calfred.»

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.