• RAMA REVELADA

    LA AVENTURA FINAL DEL CICLO DE RAMA

    CLARKE & LEE EDICIONES B ZETA BOLSILLO Ref. 9788498729894 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    Recuperación de un clásico de la ciencia ficción que llevaba un tiempo descatalogado. Continuación y conclusión de El jardín de Rama, publicado en esta misma colección.La historia que comenzó con Cita con Rama y siguió con Rama II y El jardín de Rama, llega ahora a su dramático desenlace. ¿Están los...
    Dimensions: 190 x 125 x 43 cm Peso: 560 gr
    Sense estoc avui
    14,96 €
  • Descripció

    • ISBN / EAN : 978-84-9872-989-4
    • Data d'edició : 01/10/2014
    • Any d'edició : 2014
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors : CLARKE & LEE
    • Traductors : YAGOLKOWSKI, DANIEL RICARDO
    • Número de pàgines : 800
    • Col·lecció : B DE BOLSILLO
    • Número de col·lecció : 00000
    Recuperación de un clásico de la ciencia ficción que llevaba un tiempo descatalogado. Continuación y conclusión de El jardín de Rama, publicado en esta misma colección.
    La historia que comenzó con Cita con Rama y siguió con Rama II y El jardín de Rama, llega ahora a su dramático desenlace. ¿Están los habitantes de la Tierra preparados para conocer, al fin, el origen, el destino y el propósito de la nave Rama?









    Años después de la aparición en el sistema solar de las misteriosas naves Rama, una tercera nave espacial dotada de un hábitat terrestre casi perfecto arribó a la órbita de Marte para convertirse en el hogar de dos mil colonos humanos. Aunque bautizada originalmente como Nuevo Edén, esa colonia interestelar fue degenerando con el tiempo y se ha convertido en una brutal dictadura que asesina a sus pacíficos vecinos y aterroriza a sus propios habitantes. En ese clima de crimen y persecución, Nicole Wakefield, condenada a muerte por traición, logra escapar y atravesar el Mar Cilíndrico hasta llegar a una isla de enormes rascacielos que los humanos llaman Nueva York. Allí le esperan sus amigos y también sus familiares. Pero la persecución no ha concluido. En realidad, no ha hecho más que empezar.









     

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.