• MI AÑO CON SALINGER

    RAKOFF, JOANNA BRUGUERA NARRATIVA Ref. 9788402421418 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    Una entretenida y a la vez nostálgica crónica sobre una época. Una historia femenina de iniciación, conmovedora e irresistiblemente divertida, sobre una mujer joven, llamada Joanna,  con aspiraciones literarias que a finales de los noventa acepta un trabajo administrativo en una de las principales a...
    Dimensions: 230 x 150 x 22 cm Peso: 446 gr
    Sense estoc avui
    19,00 €
  • Descripció

    • Número de col·lecció : 00000
    • Col·lecció : NB B DE BRUGUERA
    • Número de pàgines : 336
    • Traductors : MORERA GARCÍA, VICTORIA
    • Autors : RAKOFF, JOANNA
    • Idioma : Español, Castellano
    • Any d'edició : 2014
    • Data d'edició : 01/09/2014
    • ISBN / EAN : 978-84-02-42141-8
    Una entretenida y a la vez nostálgica crónica sobre una época. Una historia femenina de iniciación, conmovedora e irresistiblemente divertida, sobre una mujer joven, llamada Joanna,  con aspiraciones literarias que a finales de los noventa acepta un trabajo administrativo en una de las principales agencias literarias de Nueva York, Harold Ober, representante de grandes escritores como Francis Scott Fitzgerald, Agatha Christie, William Faulkner o Pearl S. Buck.
    A sus veintitrés años, la joven Joanna se encontrará rodeada de personalidades titánicas y autores legendarios, incluyendo al misterioso y emblemático J. D.  Salinger. Una buena chica que se va abriendo al mundo y descubriendo su propia voz cuando decide dedicarse a responder a las misivas de los fans del autor de El guardián entre el centeno. aquel.
    Rakoff –la autora, el personaje- da cuenta del poder artístico y creativo de Salinger, de la leyenda y del hombre, y de las emotivas y vehementes cartas que recibía de sus lectores. Una novela irónica y a la vez llena de melancolía, que se convierte en una hermosa y asombrosa carta de amor sobre la fuga y desaparición de un mundo, una manera de hacer editorial, ya perdida entre las páginas del tiempo. 
    Joanna Rakoff inició su carrera literaria en 2009 con A Fortunate Age, con la que ganó el Goldberg Prize for Jewish Fiction. Licenciada por el University College y con un máster en Bellas Artes por la Universidad de Columbia, actualmente es articulista del New York Times, Time Out New York, Los Angeles Times, Newsday y Vogue entre otras publicaciones. 

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.