• LAS REGLAS DEL JUEGO

    CASANOVAS, ANNA HARLEQUIN IBERICA Ref. 9788468741642 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    Susana Lobato tiene la vida perfectamente planeada y está a punto de conseguir todo lo que quiere: va a tener su propio programa de noticias económicas y en dos meses va a casarse con un hombre maravilloso. Pero una noche Tim anula la boda y la abandona para perseguir un sueño que no la incluye a el...
    Ancho: 107 cm Largo: 170 cm Peso: 250 gr
    Sense estoc avui
    15,90 €
  • Descripció

    • Encuadernació : MobilPocket
    • ISBN / EAN : 978-84-687-4164-2
    • Data d'edició : 01/05/2014
    • Any d'edició : 2014
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors : CASANOVAS, ANNA
    • Número de pàgines : 360
    • Col·lecció : TOP NOVEL
    • Número de col·lecció : 173

    Susana Lobato tiene la vida perfectamente planeada y está a punto de conseguir todo lo que quiere: va a tener su propio programa de noticias económicas y en dos meses va a casarse con un hombre maravilloso. Pero una noche Tim anula la boda y la abandona para perseguir un sueño que no la incluye a ella.



    Kev MacMurray acaba de cumplir treinta y cinco años y siente que ha llegado el momento de dar un cambio a su vida. No sabe por qué, pero últimamente se está asfixiando y está convencido de que no puede seguir donde está. Lo único que lo retiene es la boda de Tim, su mejor amigo.



    Pero Tim anula la boda y una noche Kev coincide con Susana y respira por primera vez en mucho tiempo.



    ¿Por qué no le había sucedido antes? Se suponía que Susana y él no se soportaban.

    ¿Desde cuándo siente que si no besa a la prometida de su mejor amigo no podrá seguir respirando?



    Susana nunca había reaccionado así con nadie. ¿Puede correr el riesgo de averiguar qué pasará si se entrega a Kev?



    Y si vuelve Tim, ¿podrán dar un paso atrás?

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.