• LA HIJA DEL DIBUJANTE

    GOVIER, KATHERINE ALGAIDA HISTORICA Ref. 9788498779745 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    Ei, la tercera hija del famoso pintor Hokusai, vive en el Japón del siglo XIX durante el último shogunato del clan Tokugawa: un país aislado de toda influencia extranjera y donde rige la moral tradicional y una férrea censura, que mantiene al pueblo ignorante y supersticioso.Ei acompañará a su padre...
    Dimensions: 230 x 155 x 50 cm Peso: 865 gr
    Sense estoc avui
    19,95 €
  • Descripció

    • ISBN / EAN : 978-84-9877-974-5
    • Data d'edició : 01/02/2014
    • Any d'edició : 2014
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors : GOVIER, KATHERINE
    • Traductors : LUENGO REGALADO, LORENZO ISAAC
    • Número de pàgines : 672
    • Col·lecció : ALGAIDA LITERARIA - INTER
    Ei, la tercera hija del famoso pintor Hokusai, vive en el Japón del siglo XIX durante el último shogunato del clan Tokugawa: un país aislado de toda influencia extranjera y donde rige la moral tradicional y una férrea censura, que mantiene al pueblo ignorante y supersticioso.
    Ei acompañará a su padre desde pequeña y crecerá rodeada de artistas, prostitutas, mercaderes, adivinos, cuentacuentos y artesanos que pululan por Yoshiwara, el distrito del placer de Edo ?la actual Tokio?, en una época difícil para quienes tratan de burlar una justicia que los castiga por inmoralidad de forma arbitraria.
    Con esta obra, Katherine Govier saca a la luz un personaje injustamente olvidado por la Historia: una novela exótica y emocionante, pero también un relato de amor, admiración y competitividad entre un padre y una hija.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.