• EL VENENO DE DIOS novela

    EL VENENO DE DIOS

    KURT MEYERHOFF ALGAIDA HISTORICA Ref. 9788498776997 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    Durante la última cruzada del rey Luis IX contra el islam en 1270, el judío tunecino Baruj Zohar ofrece al sultán Al Mustansir un arma que vencerá al enemigo sin necesidad de entablar combate, una fuerza a la que sólo se pueden acercar los elegidos de Yahvé. A las pocas horas Luis IX muere, como la...
    Dimensions: 230 x 155 x 26 cm Peso: 596 gr
    Sense estoc avui
    18,00 €
  • Descripció

    • ISBN / EAN : 242832
    • Data d'edició : 01/10/2011
    • Any d'edició : 2011
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors : KURT MEYERHOFF
    • Ilustradors : /
    • Número de pàgines : 360
    • Col·lecció : ALGAIDA LITERARIA - INTER
    Durante la última cruzada del rey Luis IX contra el islam en 1270, el judío tunecino Baruj Zohar ofrece al sultán Al Mustansir un arma que vencerá al enemigo sin necesidad de entablar combate, una fuerza a la que sólo se pueden acercar los elegidos de Yahvé. A las pocas horas Luis IX muere, como la mayor parte de su ejército, víctima de lo que todos piensan que es una epidemia de peste.
    En 1940 las tropas alemanas fracasan en su intento de invadir Inglaterra. El Reichsführer Himmler convoca urgentemente a la plana mayor de las SS para informarles de que ha llegado el momento de ensayar un arma secreta que ya utilizaron los judíos en el pasado: se trata del Arca de la Alianza, que guarda en su interior un poder sobrenatural que hará invencible al pueblo que la posea. Y para encontrarla y desvelar sus secretos deberán procurarse la colaboración de una pareja de judíos: Aarón Sobieski, un cabalista polaco, y la arqueóloga bíblica Helga Silbermann.
    El veneno de Dios es un trepidante thriller arqueológico sobre uno de los objetos más misteriosos y sorprendentes de la historia de la humanidad: el Arca de la Alianza.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.