• UN SIGLO DE CUENTOS RUSOS de Pushkin a Chejov

    SIGLO CUENTOS RUSOS PUSHKIN A CHEJOV

    COL CLASICA MAYOR TELA ALBA Ref. 9788484286455 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    La conmemoración en noviembre del Año Ruso nos lleva a hacer la selección más representativa de nuestros autores rusos del siglo XIX. A lo largo de los años, el compromiso de Alba con la literatura rusa del siglo XIX ha sido constante, de tal manera que hemos ido reuniendo un fondo realmente impresi...
    Peso: 250 gr
    Sense estoc avui
    28,00 €
  • Descripció

    • Col·lecció : CLÁSICA MAIOR
    • Número de pàgines : 0
    • Traductors : LACASA, AMAYA/GALLEGO BALLESTERO, VÍCTOR/GARCÍA GA
    • Autors : COL CLASICA MAYOR TELA
    • Idioma : Español, Castellano
    • Any d'edició : 2011
    • Data d'edició : 01/10/2011
    • ISBN / EAN : 241121
    La conmemoración en noviembre del Año Ruso nos lleva a hacer la selección más representativa de nuestros autores rusos del siglo XIX.
    A lo largo de los años, el compromiso de Alba con la literatura rusa del siglo XIX ha sido constante, de tal manera que hemos ido reuniendo un fondo realmente impresionante de títulos. Dentro de estos títulos, los cuentos han ocupado un lugar predominante, y ahora, en Un siglo de cuentos rusos: de Pushkin a Chéjov, proponemos al lector un volumen que, en más de 500 páginas, ofrece lo mejor en este género de los gigantes de la literatura rusa: Pushkin, Gógol, Turguénev, Dostoievski, Leskov, Tolstói y Chéjov. Una selección extensa y representativa, a la vez un libro de literatura y de historia de la literatura. Quien quiera conocer cómo fue el siglo XIX ruso tendrá en este libro su mejor y más completa guía.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.