• Cuentos para una Navidad

    Blasco Ibáñez, Vicente/Wilde, Oscar/Gógol, Nicolái/Andersen, Hans Christian/Bécquer, Gustavo Adolfo/ ALIANZA Ref. 9788420609850 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    Una lectura para cada día, quince cuentos para una Navidad.Cuentos de:Leopoldo Alas, ClarínHans Christian AndersenFrancisco AyalaGustavo Adolfo BécquerVicente Blasco IbáñezAntón ChéjovFiódor DostoyevskiNikolai GógolO. HenryGuy de MaupassantEmilia Pardo BazánBenito Pérez GaldósRobert Louis StevensonO...
    Dimensions: 210 x 140 x 22 cm Peso: 445 gr
    Sense estoc avui
    14,50 €
  • Descripció

    • ISBN / EAN : 978-84-206-0985-0
    • Data d'edició : 01/11/2012
    • Any d'edició : 2012
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors : Blasco Ibáñez, Vicente/Wilde, Oscar/Gógol, Nicolái/Andersen, Hans Christian/Bécquer, Gustavo Adolfo/
    • Traductors : Casas Vacas, Flora/Laín Entralgo, José/Setó Melis,
    • Número de pàgines : 272
    • Col·lecció : Libros Singulares (Ls)
    Una lectura para cada día, quince cuentos para una Navidad.
    Cuentos de:
    Leopoldo Alas, Clarín
    Hans Christian Andersen
    Francisco Ayala
    Gustavo Adolfo Bécquer
    Vicente Blasco Ibáñez
    Antón Chéjov
    Fiódor Dostoyevski
    Nikolai Gógol
    O. Henry
    Guy de Maupassant
    Emilia Pardo Bazán
    Benito Pérez Galdós
    Robert Louis Stevenson
    Oscar Wilde

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.