• LEY DE ENJUICIAMIENTO CRIMINAL (PAPEL + E-BOOK)

    CIVITAS, DEPARTAMENTO DE REDACCIÓN CIVITAS Ref. 9788447047765 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    La presente obra contiene la Ley de Enjuiciamiento Criminal, aprobada por Real Decreto de 14 de septiembre de 1882, con todas las modificaciones que se han producido desde aquella fecha hasta el momento actual.La citada Ley se estructura en los siguientes libros:-Libro I. Disposiciones generales [ar...
    Dimensions: 170 x 120 x 13 cm Peso: 215 gr
    Sense estoc avui
    10,80 €
  • Descripció

    • ISBN / EAN : 978-84-470-4776-5
    • Data d'edició : 01/06/2014
    • Any d'edició : 2014
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors : CIVITAS, DEPARTAMENTO DE REDACCIÓN
    • Número de pàgines : 288
    • Col·lecció : BIBLIOTECA DE LEGISLACIÓN - SERIE MENOR
    La presente obra contiene la Ley de Enjuiciamiento Criminal, aprobada por Real Decreto de 14 de septiembre de 1882, con todas las modificaciones que se han producido desde aquella fecha hasta el momento actual.
    La citada Ley se estructura en los siguientes libros:
    -Libro I. Disposiciones generales [arts. 1 a 258].
    -Libro II. Del sumario [arts. 259 a 648].
    -Libro III. Del juicio oral [arts. 649 a 749].
    -Libro IV. De los procedimientos especiales [arts. 750 a 846].
    -Libro V. De los recursos de apelación, casación y revisión [arts. 846 bis a) a 961].
    -Libro VI. Del procedimiento para el juicio sobre faltas [arts. 962 a 982].
    -Libro VII. De la ejecución de las sentencias [arts. 983 a 998].
    Asimismo contiene una relación de las normas modificadoras de la Ley de Enjuiciamiento Criminal y un extenso índice de conceptos que facilita su consulta.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.