• FERMI RATOLI PAGES : UN ENCÀRREC COMPLICAT (GENER)

    RUSTEGA,QUADRAT

    ROMANI BONFILL, JOAN EDICIONS CASABLANCA Ref. 9788461145256 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    Un encàrrec complicat, conte dedicat al mes de gener, i on seguint la pauta estructural que serà una constant de la col?lecció, es poden seguir les vivències de la parella protagonista, en Fermí i la Valentina, durant un dia ple de divertides anècdotes. El fil argumental del conte és una cadena d'en...
    Ancho: 240 cm Largo: 240 cm Peso: 250 gr
    Sense estoc avui
    12,00 €
  • Descripció

    • Encuadernació : MobilPocket
    • ISBN / EAN : 978-84-611-4525-6
    • Data d'edició : 01/01/2007
    • Any d'edició : 2007
    • Idioma : Catalán
    • Autors : ROMANI BONFILL, JOAN
    • Ilustradors : SCARAMUIX (JOAN ROMANI)
    • Número de pàgines : 24
    • Col·lecció : UN CONTE D'EN FERMÍ
    • Número de col·lecció : 1
    Un encàrrec complicat, conte dedicat al mes de gener, i on seguint la pauta estructural que serà una constant de la col?lecció, es poden seguir les vivències de la parella protagonista, en Fermí i la Valentina, durant un dia ple de divertides anècdotes. El fil argumental del conte és una cadena d'encàrrecs que portaran els ratolins, de força mala gana, tot s'ha de dir, a fer un recorregut per diversos llocs de la granja on s'expliquen les diferents activitats que es fan el mes de gener. Com és natural, els elements ambientals de fred, neu i glaç són determinants.



    El tema central és la matança del porc. Aquest era fins no fa gaire un fet important a pagès, no només per a l'economia domèstica, sinó per la seva significació social. Les famílies es reunien per la matança i en compartien el benefici. Al final del conte hi ha dues pàgines on s'explica l'aprofitament del porc. Un altre aspecte destacat en aquest conte dedicat al mes de gener és el passant dels Tonis, elsTres Tombs, que a Taradell és festa grossa.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.