• YAKARI 3 YAKARI I EL GRIZZLY/EL SECRET DEL FILL DEL TRO

    JOB/DERIB NORMA EDITORIAL Ref. 9788467900309 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    ENSENYA ELS TEUS FILLS A ESTIMAR I RESPECTAR LA NATURALESA AMB L¿AVENTURES DE YAKARI I ELS SEUS AMICS ELS ANIMALSEn aquest volum, Yakari i el seu inseparable cavall deuran enfrontar-se al temible ós que està aterrint tota la regió. A més a més, Fill del Tro haurà de superar unes duríssimes proves de...
    Ancho: 195 cm Largo: 245 cm Peso: 250 gr
    Sense estoc avui
    12,50 €
  • Descripció

    • Encuadernació : ePub
    • ISBN / EAN : 978-84-679-0030-9
    • Data d'edició : 01/06/2010
    • Any d'edició : 2010
    • Idioma : Catalán
    • Autors : JOB/DERIB
    • Número de pàgines : 96
    • Col·lecció : INFANTIL Y JUVENIL
    ENSENYA ELS TEUS FILLS A ESTIMAR I RESPECTAR LA
    NATURALESA AMB L¿AVENTURES DE YAKARI I
    ELS SEUS AMICS ELS ANIMALSEn aquest volum, Yakari i el seu inseparable cavall deuran enfrontar-se al temible ós que està aterrint tota la
    regió. A més a més, Fill del Tro haurà de superar unes
    duríssimes proves de les quals només els cavalls més valents
    salven la vida. Creat per Job i Derib, Yakari és el còmic
    ideal per als més petits. Ple d¿aventures i diversió,
    també els ensenyarà a respectar i cuidar el medi ambient.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.