• JOSEP CARRERAS MEMORIES DE VIVA VEU

    CARRERAS DE VIVA VEU MEMO

    CAROL MARIUS CARRERAS PLAZA JANES Ref. 9788401387722 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    De viva veu, llibre escrit a quatre mans amb Màrius Carol, són les apassionants i esperades memòries de Josep Carreras, sens dubte, una de les veus més belles, universals i respectades dels exigents cercles operístics. En aquestes memòries, el tenor català repassa els seus records des del dia que, s...
    Dimensions: 237 x 157 x 28 cm Peso: 642 gr
    Sense estoc avui
    21,90 €
  • Descripció

    • ISBN / EAN : 240907
    • Data d'edició : 01/10/2011
    • Any d'edició : 2011
    • Idioma : Catalán
    • Autors : CAROL MARIUS CARRERAS
    • Ilustradors : /
    • Número de pàgines : 320
    • Col·lecció : ACTUALITAT
    • Número de col·lecció : 136091
    De viva veu, llibre escrit a quatre mans amb Màrius Carol, són les apassionants i esperades memòries de Josep Carreras, sens dubte, una de les veus més belles, universals i respectades dels exigents cercles operístics. En aquestes memòries, el tenor català repassa els seus records des del dia que, sent encara un nen, va descobrir la seva fascinació pel cant durant la projecció d'El gran Caruso en un cinema de barri. Més tard van arribar els grans triomfs sota la batuta dels millors directors d'orquestra i acompanyat dels més cèlebres intèrprets: Herbert von Karajan, Zubin Mehta, Montserrat Caballé, Plácido Domingo, Luciano Pavarotti, fins que, quan estava en el millor moment professional, la leucèmia va entrar en escena i la seva vida va canviar radicalment. En retornar dels Estats Units va sentir que havia de tornar tot l'afecte que havia rebut del públic i dels metges, així va néixer la Fundació Josep Carreras per a la Lluita contra la Leucèmia, tot un referent internacional en investigació i suport als afectats per aquesta malaltia, que dirigeix des de fa més de vint anys. A través d'aquestes pàgines emocionants el lector acompanyarà el cantant en la seva vida de barri, els somnis adolescents, el desitjat èxit o la seva manera d'enfrontar-se als contratemps de la vida. Però també en l'aventura de crear els Tres Tenors, la seva experiència en la direcció musical dels Jocs Olímpics de Barcelona, el permanent compromís solidari o, per descomptat, la passió que sent pel futbol i pels seus fills i els seus néts. Un testimoni valent que s'enlaira com un cant a la vida, a l'esforç i a l'esperança.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.