• MITES PER A UNA NACIÓ

    DE GUIFRÉ EL PELÓS A L'ONZE DE SETEMBRE

    MAGÍ SUNYER EUMO Ref. 9788497665353 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    Els mites juguen un paper fonamental en la construcció de les identitats d’una comunitat. Personatges i esdeveniments que representen els valors d’aquell grup de persones, en positiu o en negatiu, i que n’expliquen la història i les aspiracions, s’eleven a la categoria de mítics. De vegades, es fona...
    Ancho: 140 cm Largo: 215 cm Peso: 250 gr
    Sense estoc avui
    18,00 €
  • Descripció

    • ISBN / EAN : 978-84-9766-535-3
    • Data d'edició : 01/11/2014
    • Idioma : Catalán
    • Autors : MAGÍ SUNYER
    • Número de pàgines : 192
    • Col·lecció : PUNTS DE VISTA
    • Any d'edició : 2014
    Els mites juguen un paper fonamental en la construcció de les identitats d’una comunitat. Personatges i esdeveniments que representen els valors d’aquell grup de persones, en positiu o en negatiu, i que n’expliquen la història i les aspiracions, s’eleven a la categoria de mítics. De vegades, es fonamenten en la realitat, però també poden ser pura fabulació, perquè la veracitat no és essencial per a la projecció d’aquells valors i desitjos.
    Magí Sunyer analitza els referents del sistema mític català -Guifré el Pelós, Sant Jordi, el Canigó, el rei en Jaume, els almogàvers, l'Onze de setembre...- a partir de les aportacions que hi  han fet la història, la geografia, la llengua i la solidaritat internacional i ens ajuda a entendre com han bastit el sentiment de pertinença a una comunitat i de lleialtat a uns valors.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.