• 21/05/2019 19:00 h LLIBRERIA PARCIR

  PRESENTACIÓ DE "L'OLIGARCA CAMUFLAT" D'ALFONS DURÁN-PICH

  El poder fascina. La capacitat de decidir segons el teu desig  sobre la voluntat dels altres resulta molt atractiva.

  Però, qui té el poder, el poder global per imposar el seu domini sobre la resta de la humanitat? Aquest és un llibre, editat per Navona, que mira d'aprofundir en aquest camp amb l’objectiu  d'identificar els actors principals (amb noms i cognoms) que tenen les regnes actualment. Per fer-ho, hem descompost l'espai sociològic amb la finalitat de precisar els rols de cada subjecte actiu. Això ens ha permès comprendre’n el  paper específic en aquest joc pervers, en el qual res no és el que sembla i en què pren protagonisme un personatge singular:  l’oligarca camuflat.

   

  Alfons Durán-Pich  és, per damunt de tot,  un mànager professional.

  Ha ocupat alts càrrecs executius en empreses industrials, comercials i de serveis.

  Amb la seva extensa formació acadèmica  (Llicenciat en Sociologia per Deusto,  en Psicologia per la Universitat de Barcelona, ??màster en Societat de la Informació i el Coneixement per la Universitat Oberta de Catalunya, diplomat en Administració d'Empreses –SEP-  per la Stanford Graduate School of Business), s’ha orientat sempre cap a la direcció d’empreses privades.

  És membre de l'American Marketing Association, de l'Academy of Management, de la Conway Hall Ethical Society i de la Skeptics Society. Durant catorze anys va ser professor titular de Màrqueting a Esade. Ha ampliat estudis sobre macro i microeconomia amb  el professor  Peter Navarro de la Universitat d'Irvine (Califòrnia) i sobre mercats financers amb el professor  Robert Shiller de la Universitat de Yale.  Actualment és conseller d'una corporació industrial.

  A la seva pàgina web (www.alfdurancorner.com ) ofereix als lectors eines d'anàlisi, pensaments crítics i articles diversos en els àmbits  econòmic, financer, polític, social i empresarial.


  Acte coorganitzat  amb el CCN. Tindrà lloc a la nostra llibreria el dimarts 21 de maig, a partir de les set de la tarda.


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies

Accepto