• LLIBRETA DE VACANCES col labrutxaca

    LLIBRETA DE VACANCES labu

    RAMON SOLSONA LABUTXACA Ref. 9788499303338 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    Llibreta de vacances va ser publicat per primer cop l'any 1991 i va sorprendre per la seva originalitat tant per la seva concepció formal com per la multiplicitat de tècniques literàries que l'autor hi aboca. Ara, vint anys després, labutxaca recupera aquest conjunt de relats i torna a posar a l'aba...
    Dimensions: 115 x 130 x 205 cm Peso: 176 gr
    Sense estoc avui
    9,95 €
  • Descripció

    • Encuadernació : MobilPocket
    • ISBN / EAN : 239562
    • Data d'edició : 01/09/2011
    • Any d'edició : 2011
    • Idioma : Catalán
    • Autors : RAMON SOLSONA
    • Ilustradors : /
    • Número de pàgines : 176
    • Col·lecció : LABUTXACA
    Llibreta de vacances va ser publicat per primer cop l'any 1991 i va sorprendre per la seva originalitat tant per la seva concepció formal com per la multiplicitat de tècniques literàries que l'autor hi aboca. Ara, vint anys després, labutxaca recupera aquest conjunt de relats i torna a posar a l'abast del lector aquest exercici literari d'una excel·lent i subtil ironia. Ramon Solsona estableix un joc amb el lector on li presenta un fals quadern d'estiu. Tots els contes recollits són històries  amb un clar to humorístic, irònic i mordaç. El gir, però s'estableix ja de bon principi amb la presentació del llibre, on l'autor s'encara amb el lector i li presenta uns falsos (i volgudament absurds) exercicis i suggeriments de treball. Un llibre espurnejant, paròdic i molt instructiu. On el que desprèn és el gust per la lectura i el plaer de llegir per llegir. "La coberta del present llibre ha estat elaborada a partir del disseny guanyador del Workshop "Dissenya una coberta real amb labutxaca" tutoritzat per Martí Abril i Begoña Berruezo amb els alumnes de primer curs de gràfic de l'escola de disseny IDEP de Barcelona.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.