• RAMONA ADEU C-25

    RAMONA ADEU C-25

    ROIG EDICIONS 62 Ref. 9788429712216 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    Ramona, Adéu ens parla de tres generacions de dones dins la societat catalana: l’àvia Mundeta, la seva filla i la seva néta. A través d’aquestes protagonistes, l’autora evoca tres èpoques diferents de la història de Barcelona (la del tombant de segle, la de la República i la Guerra Civil i la dels d...
    Dimensions: 17 x 115 x 185 cm Peso: 175 gr
    Sense estoc avui
    7,57 €
  • Descripció

    • Encuadernació : MobilPocket
    • Número de col·lecció : 25
    • Col·lecció : EL CANGUR
    • Número de pàgines : 216
    • Ilustradors : /
    • Autors : ROIG
    • Idioma : Catalán
    • Any d'edició : 1976
    • Data d'edició : 01/10/1976
    • ISBN / EAN : 150
    Ramona, Adéu ens parla de tres generacions de dones dins la societat catalana: l’àvia Mundeta, la seva filla i la seva néta. A través d’aquestes protagonistes, l’autora evoca tres èpoques diferents de la història de Barcelona (la del tombant de segle, la de la República i la Guerra Civil i la dels darrers anys de la dècada dels seixanta) per endinsar-se en la història privada d’unes dones que han viscut i lluitat per trobar la seva pròpia identitat i el seu lloc en la societat.Montserrat Roig (Barcelona 1946-1991) es llicencià en Filologia romànica a la Universitat de Barcelona l’any 1966. Col.laborà en diverses publicacions setmanals i diàries; dins la seva obra periodística, cal destacar: Els catalans als camps nazis (1977) i L’agulla daurada (1985). És autora dels llibres de contes Molta roba i poc sabó (1970) i El cant de la joventut (1989); de les novel.les Ramona, adéu (1972), El temps de les cireres (1977), L’hora violeta (1980), L’òpera quotidiana (1985) i La veu melodiosa (1987), i de dos llibres que recullen les reflexions personals i socials de l’autora, Digues que m’estimes encara que sigui mentida (1991) i Un pensament de sal, un pessic de pebre. Dietari obert (1990-1991).

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.