• Juli despatxat de les portes del cel

    Rotterdam, Erasme de UNIVERSITAT DE VALENCIA Ref. 9788437073880 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    Cap a l’any 1517 un llibret era diversió de la gent de lletres. Primer en còpies manuscrites, després imprès, se’l passaven de mà en mà, el comentaven en les capelletes entre rialles o somriures de complicitat. En ell apareixia el papa Juli II, mort pocs anys abans, que es presentava a les portes de...
    Ancho: 100 cm Largo: 180 cm Peso: 250 gr
    Sense estoc avui
    12,00 €
  • Descripció

    • ISBN / EAN : 978-84-370-7388-0
    • Data d'edició : 01/02/2013
    • Any d'edició : 2013
    • Idioma : Catalán
    • Autors : Rotterdam, Erasme de
    • Traductors : Seva, Antoni
    • Número de pàgines : 142
    • Col·lecció : Breviaris
    Cap a l’any 1517 un llibret era diversió de la gent de lletres. Primer en còpies manuscrites, després imprès, se’l passaven de mà en mà, el comentaven en les capelletes entre rialles o somriures de complicitat. En ell apareixia el papa Juli II, mort pocs anys abans, que es presentava a les portes del cel amb la pretensió d’entrar-hi a les bones o a les males; sant Pere li parava els peus, li feia una bona repassada i el despatxava amb bon vent. Potser s’ho havia guanyat, aquell home temible i bel·licós, però era el papa! La gent comentava, i ho asseguraven els entesos, que l’autor del llibret era Erasme, un humanista de prestigi, un cristà íntegre, de talent agut i càustic. Els temps estaven revolts: es parlava d’un tal Luter…

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.