• ESCALADA EN ROCA

    ESCALADA EN ROCA

    NANDO GEL COSSETANIA EDICIONS Ref. 9788497913720 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    L'escalada en roca és un esport prou ampli i complex, en el qual és necessari tenir una formació sòlida i progressiva per poder gaudir-ne amb la màxima seguretat. Això porta temps, però durant el procés d'aprenentatge ens adonarem que no solament aprenem una sèrie de tècniques, sinó que, a més, desc...
    Ancho: 140 cm Largo: 210 cm Peso: 250 gr
    Disponible
    13,20 €
  • Descripció

    • ISBN / EAN : 203691
    • Data d'edició : 13/10/2008
    • Any d'edició : 0
    • Idioma : Catalán
    • Autors : NANDO GEL
    • Número de pàgines : 160
    • Col·lecció : Manuals de muntanya
    • Número de col·lecció : 3
    L'escalada en roca és un esport prou ampli i complex, en el qual és necessari tenir una formació sòlida i progressiva per poder gaudir-ne amb la màxima seguretat. Això porta temps, però durant el procés d'aprenentatge ens adonarem que no solament aprenem una sèrie de tècniques, sinó que, a més, descobrim el millor de nosaltres mateixos.

    Aquest manual pretén ser una eina útil per a totes aquelles persones que comencen el bonic camí en l'aprenentatge de "l'art d'escalar". S'hi recullen de manera detallada el material necessari i la seva utilització, les tècniques de progressió i seguretat tant en vies esportives com clàssiques, exercicis pràctics per desenvolupar la gestualització, tècniques d'autorescat, el ràpel, conceptes sobre l'entrenament i com fer una bona planificació per dur a terme la nostra activitat amb garanties d'èxit.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.