• Ombres en el temps

    SIERRA I FABRA,JORDI PLAZA JANES Ref. 9788401388156 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    L'èpica història d'una familia que va emigrar a Barcelona a buscant un somni. Carmen i els seus fills arriben a la Barcelona de 1949 per reunir-se amb Antonio, el pare de la família, que els espera després d'haver estat treballant a la ciutat durant uns anys. Animats per la promesa d'una vida millor...
    Ancho: 151 cm Largo: 230 cm Peso: 250 gr
    Sense estoc avui
    18,90 €
  • Descripció

    • Número de col·lecció : 136092
    • Col·lecció : NARRATIVA
    • Número de pàgines : 512
    • Ilustradors : / 00000NUENO COBAS, NEUS;
    • Traductors : spa0350006500000
    • Autors : SIERRA I FABRA,JORDI
    • Idioma : Catalán
    • Any d'edició : 2012
    • Data d'edició : 01/04/2012
    • ISBN / EAN : 978-84-01-38815-6
    L'èpica història d'una familia que va emigrar a Barcelona a buscant un somni. Carmen i els seus fills arriben a la Barcelona de 1949 per reunir-se amb Antonio, el pare de la família, que els espera després d'haver estat treballant a la ciutat durant uns anys. Animats per la promesa d'una vida millor lluny de les penúries del camp de Murcia, la seva terra natal, topen amb la duresa d'un món desconegut per ells on les ferides entre vencedors i vençuts encara són massa obertes. El desig d'Úrsula per triomfar als escenaris com a cantant, les dificultats de Funsanta per incorporar-se al món laboral, els enrenous amorosos de Ginés, la lluita de Salvador contra la intolerància i l'escletxa que comença a obrir-se entre Carmen i Antonio pels secrets en el seu matrimoni, marcaran els seus destins en un país que camina amb esforç buscant un futur. Amb les cartilles de racionament, la repressió ideològica, l'amenaça de les presons franquistes o la tenaç revel·lia dels maquis com a teló de fons, Ombres en el temps és una història ambientada minuciosament que atraparà al lector pels seus personatges emotivament dibuixats, les trames apassionants i la sensacional recreació dels anys més emblemàtics i turbulents de la postguerra, un temps on la subsistència del dia a dia era l'únic recurs en front de l'adversitat. Una desgarradora novel·la plena d'amor, coratge i esperança

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.