• L'ombra de Sant Benet

    Històries màgiques d'un monestir mil·lenari

    Carreté Parera, Ramon/Todó Rovira, Adolf ANGLE Ref. 9788415002819 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    «L'obra és un pou de coneixement sobre el monestir de Sant Benet.» (Ferran Adrià)«El llibre és molt divertit i alhora profund. Un plat ben cuinat, sí senyor!» (Andreu Buenafuente)No és la primera vegada que Ramon Carreté i Adolf Todó escriuen a quatre mans. Ja ho van fer a El gran horitzó, una faula...
    Ancho: 145 cm Largo: 230 cm Peso: 250 gr
    Sense estoc avui
    19,90 €
  • Descripció

    • ISBN / EAN : 978-84-15002-81-9
    • Data d'edició : 01/03/2012
    • Any d'edició : 2012
    • Idioma : Catalán
    • Autors : Carreté Parera, Ramon/Todó Rovira, Adolf
    • Traductors : 0000000000000
    • Ilustradors : / 00000
    • Número de pàgines : 352
    • Col·lecció : Inspira
    «L'obra és un pou de coneixement sobre el monestir de Sant Benet.» (Ferran Adrià)

    «El llibre és molt divertit i alhora profund. Un plat ben cuinat, sí senyor!» (Andreu Buenafuente)


    No és la primera vegada que Ramon Carreté i Adolf Todó escriuen a quatre mans. Ja ho van fer a El gran horitzó, una faula per orientar els lectors en un món canviant en el qual cal saber aprofitar les oportunitats. Ara, a L'ombra de Sant Benet s'enfronten a la Història --en majúscula-- del monestir de Sant Benet de Bages i ens la presenten a través de catorze històries --en minúscula. Són escenes de ficció, improbables però no impossibles, en què els personatges i sovint el mateix monestir s'enfronten a canvis, crisis o dificultats que poden reorientar profundament les seves vides. I, aquí també, caldrà saber aprofitar les oportunitats, encara que sigui amb l'ajut d'una ombra misteriosa.

    Amb relats que barregen la versemblança històrica amb certa llibertat narrativa, els autors ens fan imaginar o reviure episodis com la fundació del monestir, la por de l'any mil, la construcció de la Sèquia de Manresa, l'epidèmia de pesta negra del segle XIV, l'esplendor del monestir en temps de l'abat Frigola, la seva decadència o la vida familiar del pintor Ramon Casas.



    Ramon Carreté és doctor en Filologia Catalana per la Universitat de Barcelona. Autor de diversos llibres d'història local, ha publicat articles i monografies sobre filologia, onomàstica i història en revistes especialitzades i miscel·lànies.

    Adolf Todó és doctor en Economia per la Universitat de Califòrnia - San Diego. Ha estat professor de la Universitat Autònoma de Barcelona i des de 1987 ho és d?ESADE. Després de ser director general de Caixa Manresa i de Caixa Catalunya, actualment és president de Catalunya Banc. Ha publicat articles sobre economia i gestió empresarial en revistes especialitzades internacionals i a la premsa del país.

    Tots dos són autors d'El gran horitzó (Angle Editorial, 2007).



Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.